Hjem - Lions Kjellerup

Tildeling af Melvin Jones

I nogle foreninger udnævner man æresmedlemmer. I Lions kan man blive Melvin Jones Fellow. En Melvin Jones Fellowship Award(MJF) eller en Melvin Jones fællesskabs pris, er den største anerkendelse en Lions klub kan tildele et af sine klubmedlemmer.

Nalle har været medlem af Lions Kjellerup siden 31/12 2000. Han er chartermedlem fra LC Gjern, og blev overført til Lions Kjellerup i 2000. Nalle sidder i bestyrelsen for Tange Sø Festivalen for Lions, og er vores tovholder ved festivalen, og har i den forbindelse gjort et kæmpe arbejde.
Derfor har bestyrelsen, på vegne af klubben, valgt at give en MJF til Nalle alias Niels Jørgen Jensen

Melvin Jones blev overrakt til Nalle af præsident Ejvind Nielsen.